CP Terrassa brilla al Campionat de Catalunya d’Halterofília sub15/17

El Club de Peses Terrassa va protagonitzar un excel·lent paper al Campionat de Catalunya d’Halterofília sub-15 i sub-17 celebrat el passat dissabte a Blanes. En total, l’entitat egarenca va sumar nou medalles d’or, dues millors marques femenines, 22 rècords de Catalunya i 5 d’Espanya amb els dos aixecadors que va presentar a la competició.

Muzamal Khan es va fer amb l’or en arrencada, amb un aixecament de 72 quilos, en dos temps, amb 75, i en total olímpic, amb una marca de 147 quilos, classificant-se així per al Campionat d’Espanya sub-15 que tindrà lloc a San Fernando, Cadis, al novembre.

Paral•lelament Lorena Benítez es va proclamar campiona de Catalunya sub-15 i sub-17 en aixecar 63 quilos en arrencada i 74 en dos temps, rebaixant en tots dos casos la plusmarca catalana i espanyola. A més va ser considerada la millor atleta del campionat. La seva gran actuació li atorga el bitllet per al Campionat d’Espanya en les categories sub-15, sub-17 i júnior, aquesta darrera el proper cap de setmana a La Corunya.