L’aixecadora Lorena Benítez, de CP Terrassa, Campiona d’Espanya Júnior

L’aixecadora Lorena Benítez, del Club de Peses Terrassa, es va proclamar campiona d’Espanya Júnior d’halterofília, competició que va tenir lloc el passat cap de setmana en A Corunya.

L’egarenca, que competia en la categoria de 49 quilos, va aixecar un pes de 61 en arrencada, establint un nou rècord d’Espanya sub-15, i 70 en dos temps, establint la cinquena millor marca júnior (205,03 Sinclair) amb només 15 anys.

La seva actuació i la de la resta d’aixecadores catalanes, entre elles les terrassenques Andrea Garrido i Laura Jiménez (CH Sabadell), van contribuir al primer lloc del combinat català femení. Garrido es va alçar amb el títol en la categoria de 55 quilos i Jiménez en la de 71.

Properes competicions

El títol assolit per Lorena Benítez mostra un cop més la progressió d’aquesta jove aixecadora, que tindrà com a proper repte el Campionat d’Espanya sub-15 i sub-17 que tindrà lloc a San Fernando (Cadis) el 21 de novembre. En aquesta competició hi haurà un altre representant egarenc, l’entrenador del CP Terrassa Toni Vallejo, com a membre de l’staff tècnic de la selecció catalana sub-15.

Una setmana abans (14 novembre), però, hi haurà el Campionat d’Espanya Absolut en A Corunya, amb la classificació de la també egarenca Sílvia Benítez (CP Terrassa) en la categoria de 55 quilos.